Basec Telekonsult Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Basec Telekonsult Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Basec Telekonsult Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Basec Telekonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Basec Telekonsult Aktiebolag har haft sedan 2004-03-11. Basec Telekonsult Aktiebolag har funnits sedan och 2004-03-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Basec Telekonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furudal Tappuddsv. 2, 790 70, Furudal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0258-10080.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Basec Telekonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Basec Telekonsult Aktiebolag har idag 556285-0445 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Basec Telekonsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultation, kontroll och installation rörande säkerhet-, tele- och elanläggningar, utveckling och försäljning av elektroniska apparater ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Basec Telekonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Börje Kurt som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Börje Kurt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna-Carin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .