Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag ska trivas.

Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva husbyggnation, försäljning av garner och tyger samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-40164.

Firman tecknas var för sig av -Angantyr, Evi Solveig -Angantyr, Jan Erik.

De som är på något sätt har med Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag är Angantyr, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Angantyr, Evi Solveig som är född 1947 och har titeln Suppleant, Stohr, Sune Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorn Christer Stohr som är född och har titeln Revisor, .

Byggnadsfirma Jan Angantyr Aktiebolag har 556285-9024 som sitt organisationsnummer.