Siljan Turism Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Siljan Turism Aktiebolag är en verksamhet som finns i Rättvik. I Siljan Turism Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Österlind, Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Extern VD, Engholm, Maria Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bauer, Jonas Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Hans Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Anna Ulrika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundman, Björn Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotNohrstedt, Kjell Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson Samell, Ulf Gunnar som är född 1960 och har titeln SuppleantLarsson, Lars Niclas som är född 1972 och har titeln SuppleantPlars, Per Christer som är född 1970 och har titeln SuppleantRocking, Karl Hans Michael som är född 1959 och har titeln SuppleantSandberg, Per Anders som är född 1968 och har titeln SuppleantÅkerlund, Anders som är född 1940 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHvittfeldt, Per Anders som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Siljan Turism Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Siljan Turism Aktiebolag på telefon 0248-797220.

Bolaget skall genom information, marknadsföring och produktutveckling medverka till en för näringslivet och offentlig sektor lönsam utveckling inom besöksnäringen.

Idag är Siljan Turism Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Siljan Turism Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Siljan Turism Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Siljan Turism Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Siljan Turism Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engholm, Maria Helena -Österlind, Anna Cecilia

Siljan Turism Aktiebolag har 556294-2697 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.