Decorent Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Decorent Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Decorent Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Decorent Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Decorent Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Decorent Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Siljansborgsv. 55, 795 91, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-13890.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Decorent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Decorent Aktiebolag har idag 556303-3280 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Decorent Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av maskiner, verktyg, administrativa tjänster samt produktion och försäljning av kläder jämte därmed förenlig verksamhet.

I Decorent Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallstener Lööv, Annelie Margareta som är född 1950 och har titeln Likvidator, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .