Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hällebergs v. 46, 795 33, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-10700.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag har idag 556312-2653 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plåtdetaljer till verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sarholms Plåtdetaljer Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Geber, Hans Martin som är född 1971 och har titeln VD, Geber, Hans Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Robert Ola Birger som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Perols Lars Rune som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .