Michael Nygard Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Michael Nygard Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Michael Nygard Åkeri Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Michael Nygard Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Michael Nygard Åkeri Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Michael Nygard Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ovanmyra Furudalsv. 235, 795 96, Boda Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-798179.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Michael Nygard Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Michael Nygard Åkeri Aktiebolag har idag 556318-9173 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Michael Nygard Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall utföra lastbilstransporter ävensom idka därmed förnlig verksamhet.

I Michael Nygard Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygard, Rolf Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygard, Lena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Axelsson, Ingrid Anne-Marie som är född 1957 och har titeln Revisor, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .