Tysks Måleri & Färg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556334-3283 är organisationsnummer för bolaget Tysks Måleri & Färg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tysks Måleri & Färg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Tysks Måleri & Färg Aktiebolag finns i.

Tysks Måleri & Färg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-10 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tysks Måleri & Färg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Tysks Måleri & Färg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tysks Måleri & Färg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tysks Måleri & Färg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-12540 eller genom brev på följande adress:
Gjutarv. 9, 795 32, Rättvik

Bolaget skall driva målerirörelse, mattläggning och färghandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tysks Måleri & Färg Aktiebolag och det är Eriksson, Camilla Elisabeth som är född 1968 och har titeln VD, Eriksson, Camilla Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Karin Ingalill som är född 1950 och har titeln Suppleant, Stark, John Erik Gösta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,