Curt Loman Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Curt Loman Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Curt Loman Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Curt Loman Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556334-4810.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3308766 alternativt besöka eller skicka post till Curt Loman Aktiebolag på följande adress Änderåsen Jannv. 7, 795 96, Boda Kyrkby.

Curt Loman Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Curt Loman Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Loman, Jan Erik Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning av sågverksmaskiner, handel med virke och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper samt tillverknng och försäljning av guld- och silversmide och därtill hörande material jämte presentartiklar i övrigt.