Bingsjö Trafik AB

Dalarnas län

Information

Bingsjö Trafik AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Bingsjö Trafik AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bingsjö Trafik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bingsjö Trafik AB har haft sedan 1994-01-01. Bingsjö Trafik AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bingsjö Trafik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bingsjö Dådransv. 50, 790 26, Enviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0246-40065.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bingsjö Trafik AB Privat, ej börsnoterat.

Bingsjö Trafik AB har idag 556334-5411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bingsjö Trafik AB

Bolaget ska bedriva transportrörelse med linje- och beställningstrafik, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Bingsjö Trafik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jones Forsberg, Ulla Märta Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Kjell Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .