Takmasen Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556335-7952 är organisationsnummer för företaget Takmasen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Takmasen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Takmasen Aktiebolag finns i.

Takmasen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-29 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Takmasen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Takmasen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Takmasen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Takmasen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-17395 eller genom brev på följande adress:
Backav. 106, 795 91, Rättvik

Bolaget skall idka byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Takmasen Aktiebolag och det är Eriksson, Ivars Conny Per Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ivars Karin Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,