K S Schakt Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall utföra entreprenadmaskinarbeten inom gräv och schaktbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för K S Schakt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är K S Schakt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1988-12-16 så skapades K S Schakt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel K S Schakt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

K S Schakt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556344-6144 är organisationsnummret för bolaget som finns i Rättvik.

Just nu är K S Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med K S Schakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0258-40022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom K S Schakt Aktiebolag är Sevelin, Clas Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Djäken, Åsa Maria Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .