Lustigsgården Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Lustigsgården Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Lustigsgården Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lustigsgården Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Lustigsgården Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1989-04-19. Men sedan 1996-01-01 så har Lustigsgården Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mårsåkersv. 2, 795 36, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lustigsgården Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-10039.

Rättvik arbetar för att bolag som Lustigsgården Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lustigsgården Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva inkvartering samt service i anslutning härtill, handikappverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lustigsgården Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lustigsgården Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Leif Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inga-Lill som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Englund, Johan Ulf som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Lustigsgården Aktiebolag är 556358-4738.