BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag

Dalarnas län

Information

BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1989-06-05. Men sedan 1989-01-01 så har BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stumsnäs Myrgatu 5, 795 95, Vikarbyn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-22097.

Rättvik arbetar för att verksamheter som BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av lantbruks- och skogsprodukter, köp och försäljning av fast egendom och värdepapper, arrende och uthyrningsverksamhet inom lantbrukssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Claes Roger Bertil -Samuelsson, Bengt.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag och det är följande personer, Samuelsson, Bengt som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Claes Roger Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pershagen Samuelsson, H Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BOTANS LANTBRUKS Aktiebolag är 556361-9575.