Robbans Restaurang Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Robbans Restaurang Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Robbans Restaurang Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Robbans Restaurang Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Robbans Restaurang Aktiebolag har haft sedan 2002-12-12. Robbans Restaurang Aktiebolag har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Robbans Restaurang Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ågatan 10 C, 795 31, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8176114.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Robbans Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Robbans Restaurang Aktiebolag har idag 556372-9788 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Robbans Restaurang Aktiebolag

Bolaget skall driva restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Robbans Restaurang Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nouvel, Per Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Nils Thomas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Perols Lars Rune som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .