Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyåkersv. 4, 795 32, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-12750.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag har idag 556375-0719 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet att konstruera och utveckla lastfordon och ha försäljning och uthyrning av bilar och lastfordon och köpa, sälja och äga veteranbilar och speciella sportbilar samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Kent Anderssons Bilcentrum i Rättvik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kent Björn Morgan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anita Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .