Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk)

Dalarnas län

Information

556378-2563 är organisationsnummer för företaget Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) finns i.

Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) har varit registrerat sedan 1989-11-27 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Hedlund, Mats Reinhold Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) så kan ni göra det på telefon genom 0258-31234 eller genom brev på följande adress:
Tappudden, 790 70, Furudal

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sågade trävaror samt uthyrning av maskiner och inventarier för träindustri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedlunds Timber Aktiebolag (Tappuddens Sågverk) och det är Hedlund, Mats Reinhold som är född 1946 och har titeln Extern VD, Andersson, Tore Daniel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlund, Erik Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Redhe, Kjell Harry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,