Esko Vigell Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556379-2547 är organisationsnummer för företaget Esko Vigell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Esko Vigell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Esko Vigell Aktiebolag finns i.

Esko Vigell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-25 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Esko Vigell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Esko Vigell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Esko Vigell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Vigell, Esko Erik -Vigell, Oscar Guillermo

Vill ni komma i kontakt med Esko Vigell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-20560 eller genom brev på följande adress:
Soldv. 9, 795 70, Vikarbyn

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet företrädesvis inom följande områden: teknik, ekonomi, utbildning, företags- och affärsutveckling, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Esko Vigell Aktiebolag och det är Vigell, Esko Erik som är född 1948 och har titeln VD, Vigell, Esko Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigell, Oscar Guillermo som är född 1985 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor