Lusths Åkeri & Entreprenad AB

Dalarnas län

Information

Lusths Åkeri & Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Lusths Åkeri & Entreprenad AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lusths Åkeri & Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lusths Åkeri & Entreprenad AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-02-08. Men sedan 1990-01-01 så har Lusths Åkeri & Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blecket Bergv. 2 A, 795 92, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lusths Åkeri & Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-14367.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Lusths Åkeri & Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lusths Åkeri & Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall idka åkeri, gräv och schaktrörelse, travsport ochhästuppfödning samt ävensom med dessa verksamheter förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Lusths Åkeri & Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lusths Åkeri & Entreprenad AB och det är följande personer, Lust, Matz Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstrand Lust, Nina Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lusths Åkeri & Entreprenad AB är 556386-8156.