Siljans Plattsättning Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Siljans Plattsättning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Siljans Plattsättning Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Siljans Plattsättning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Siljans Plattsättning Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-05-07. Men sedan 1990-01-01 så har Siljans Plattsättning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Filarv. 3, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Siljans Plattsättning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-12470.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Siljans Plattsättning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Siljans Plattsättning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra plattsättningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Siljans Plattsättning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Siljans Plattsättning Aktiebolag och det är följande personer, Lidell, Bernt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mases, John Torgny som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Siljans Plattsättning Aktiebolag är 556394-9766.