Fauna i Rättvik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva legoproduktion, egen tillverkning och försäljning av jakt- och fritidsryggsäckar och personlig skyddsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fauna i Rättvik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Fauna i Rättvik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1990-04-24 så skapades Fauna i Rättvik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Fauna i Rättvik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fauna i Rättvik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556395-0194 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Fauna i Rättvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Fauna i Rättvik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-13620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Scheller, Ulrik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fauna i Rättvik Aktiebolag är Scheller, Ulrik som är född 1954 och har titeln VD, Scheller, Ulrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Carl Håkan Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Othelius, Erik Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.