Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB

Dalarnas län

Information

Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-08-08. Men sedan 1991-01-01 så har Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyåkersv. 2, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-12322.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper, förvalta egna fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB och det är följande personer, Stöa, Magne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rättviks Bilservice Fastighetsförvaltning AB är 556402-2662.