Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Dalarnas län gör att bolag trivs där.

Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556405-0036.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Smibacksv. 32, 795 90, Rättvik.

Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stefan Ekholm Ekonomi o Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Jorild Ekholm, Ulla Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall producera och sälja pedagogiska produkter, utföra ekonomiska förvaltningstjänster, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.