Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556406-7188 är organisationsnummer för bolaget Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag finns i.

Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-20 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5252525 eller genom brev på följande adress:
Västbjörka 190, 795 95, Vikarbyn

Bolaget skall idka fotografering, redovisning och musikunderhållning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Björk Foto & Redovisning Aktiebolag och det är Björk, Rolf Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Jan Anders som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,