Leif Vitasp Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Leif Vitasp Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Leif Vitasp Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Leif Vitasp Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Leif Vitasp Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-26. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Leif Vitasp Aktiebolag ska trivas.

Leif Vitasp Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uppfödning, träning och tävling med travhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Vitasp Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Leif Vitasp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Leif Vitasp Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-20567.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Leif Vitasp Aktiebolag är Frick, Kaisa Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Witasp, Leif Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Frick, Asta Ingmari som är född 1950 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Leif Vitasp Aktiebolag har 556409-4075 som sitt organisationsnummer.