Salong Eva Pellas Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556416-0629 är organisationsnummer för bolaget Salong Eva Pellas Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Eva Pellas Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Salong Eva Pellas Aktiebolag finns i.

Salong Eva Pellas Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-07 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Eva Pellas Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Salong Eva Pellas Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Salong Eva Pellas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Salong Eva Pellas Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-51464 eller genom brev på följande adress:
Storg. 9, 795 30, Rättvik

Bolaget skall bedriva frisersalong, försäljning av hårvårds- och skönhetsprodukter samt solarium ävensom idka därmed för- enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Eva Pellas Aktiebolag och det är Pellas, Eva Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pellas, Leif Åke som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,