Michael Stenhols Invest AB

Dalarnas län

Information

556426-9842 är organisationsnummer för bolaget Michael Stenhols Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michael Stenhols Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Michael Stenhols Invest AB finns i.

Michael Stenhols Invest AB har varit registrerat sedan 1991-05-29 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michael Stenhols Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Michael Stenhols Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Michael Stenhols Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Michael Stenhols Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-30402 eller genom brev på följande adress:
Utby Klockarg. 17, 795 90, Rättvik

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Michael Stenhols Invest AB och det är Stenhols, Olof Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenhols, Britt-Marie som är född 1941 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,