E.J. Trading Aktiebolag

Dalarnas län

Information

E.J. Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som E.J. Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E.J. Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

E.J. Trading Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1992-01-02. Men sedan 1994-01-01 så har E.J. Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E.J. Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-10976.

Rättvik arbetar för att företag som E.J. Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E.J. Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall vara agent och exportör för sågade och hyvlade trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E.J. Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E.J. Trading Aktiebolag och det är följande personer, Jöns, Evy Elna Marion som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Jöns, Erik Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jonsson, Nils Thorwald som är född 1941 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Rune som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E.J. Trading Aktiebolag är 556438-8022.