KAVANSA Aktiebolag

Dalarnas län

Information

KAVANSA Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där KAVANSA Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. KAVANSA Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket KAVANSA Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. KAVANSA Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KAVANSA Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ovanmyra 75, 795 96, Boda Kyrkby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-40595.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KAVANSA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

KAVANSA Aktiebolag har idag 556442-3704 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för KAVANSA Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dels inre och yttre miljövård och dels personlighetsutveckling genom bl a psykoterapeutisk behandling, utbildning och forskning inom ovannämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

I KAVANSA Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Szabo, Karin Maria Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Szabo, Istvan Dezsö som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .