Nascor Tak Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Nascor Tak Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Nascor Tak Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nascor Tak Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nascor Tak Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-13. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Nascor Tak Aktiebolag ska trivas.

I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva takläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nascor Tak Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Nascor Tak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Nascor Tak Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-183870.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nascor Tak Aktiebolag är Hansson, Björn Hilding som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Scharin, Anna Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Adler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Nascor Tak Aktiebolag har 556445-4204 som sitt organisationsnummer.