OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1992-08-27 så har OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasag. 14, 795 30, Rättvik. Vi ni istället prata med OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag så kan ni göra det på 0248-13132.

Bolaget skall bedriva utveckla, sälja och installera optimala energisystem för uppvärmning av byggnader, äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Abrahamsson, Hans Werner som är född 1952 och har titeln VD, Abrahamsson, Hans Werner som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Märta Birgit Gunilla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

OPTIMAL VÄRMEEKONOMI HANS ABRAHAMSSON Aktiebolag har 556451-9568 som sitt organisationsnummer.