SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB

Dalarnas län

Information

556454-3014 är organisationsnummer för bolaget SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB finns i.

SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB har varit registrerat sedan 1992-10-09 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Satava, George Louis Firman tecknas i förening av -Feijen, Björn-Anders -Olsson, Jan-Olov Arvid Firman tecknas var för sig av -Hansson, Britt Ingegerd -Olsson, Jan-Olov Arvid

Vill ni komma i kontakt med SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-12525 eller genom brev på följande adress:
Furudalsv. 9, 795 32, Rättvik

Bolaget skall bedriva försäljning, utbildning och konsult- tjänster, även legotillverkning inom verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SIFCO Applied Surface Concepts (Sweden) AB och det är Hansson, Britt Ingegerd som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Satava, George Louis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Feijen, Björn-Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Olov Arvid som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor