ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-06. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag ska trivas.

ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer, service, försäljning av traktorer, jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner samt äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-12760.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag är Lundin, Sven Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Karin Margareta Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

ANDERS TRAKTORSERVICE I RÄTTVIK Aktiebolag har 556456-0372 som sitt organisationsnummer.