Rättviks REHAB Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Rättviks REHAB Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Rättviks REHAB Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rättviks REHAB Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rättviks REHAB Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Rättviks REHAB Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rättviks REHAB Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bohmg. 27, 795 36, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-12569.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rättviks REHAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rättviks REHAB Aktiebolag har idag 556457-4910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rättviks REHAB Aktiebolag

Bolaget skall bedriva friskvård, behandling och vård inom sjukgymnastikens område, utbildning och information inom frisk- och hälsovård, kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Rättviks REHAB Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekman, Nils Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Åsa Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Marklund, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor.