SVENSKA HTRM Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och SVENSKA HTRM Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och SVENSKA HTRM Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SVENSKA HTRM Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SVENSKA HTRM Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-09. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som SVENSKA HTRM Aktiebolag ska trivas.

SVENSKA HTRM Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, tillverka och sälja hantverksprodukter, bedriva utbildning och övrig verksamhet inom områdena hotell, restaurang och turism samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVENSKA HTRM Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är SVENSKA HTRM Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med SVENSKA HTRM Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-30250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Höglund, Lars Billy -Strandberg Höglund, Lena-Karin.

De som är på något sätt har med SVENSKA HTRM Aktiebolag är Höglund, Lars Billy som är född 1944 och har titeln VD, Höglund, Lars Billy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsten, Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandberg Höglund, Lena-Karin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

SVENSKA HTRM Aktiebolag har 556457-9752 som sitt organisationsnummer.