Musik vid Siljan Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Musik vid Siljan Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Musik vid Siljan Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Musik vid Siljan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Musik vid Siljan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Musik vid Siljan Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Musik vid Siljan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bockg. 19, 795 35, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-10290.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Musik vid Siljan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Musik vid Siljan Aktiebolag har idag 556458-0404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Haag Larsen, Ulla Kristina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Musik vid Siljan Aktiebolag

Bolaget skall främja musiklivet i Leksands, Mora och Rättviks kommuner genom att ordna musikarrangemang ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Musik vid Siljan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börstell, Erik Michael som är född 1956 och har titeln Extern VD, Pers, Anders Harald som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barksjö, Hans Oskar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Haag Larsen, Ulla Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Smids, Boel Caroline som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigert, Göran Nils Rune som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .