Elproffs i Dalarna AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallation och byggnadsentreprenadverksamhet, men därtill hörande verksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elproffs i Dalarna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Elproffs i Dalarna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1993-01-26 så skapades Elproffs i Dalarna AB och bolaget är har F-skattsedel Elproffs i Dalarna AB har haft det sedan 2008-09-04.

Elproffs i Dalarna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556460-8890 är organisationsnummret för bolaget som finns i Rättvik.

Just nu är Elproffs i Dalarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Elproffs i Dalarna AB så går det att nå dem via telefon på 070-3237777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Dahlgren, Gerd Irene -Dahlgren, Ture Nils-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elproffs i Dalarna AB är Dahlgren, Gerd Irene som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Ture Nils-Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .