Trilubrican Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Trilubrican Aktiebolag är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Trilubrican Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trilubrican Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Trilubrican Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1993-03-26. Men sedan 1993-01-01 så har Trilubrican Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 17 B, 795 30, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trilubrican Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-10530.

Rättvik arbetar för att företag som Trilubrican Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trilubrican Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva handel med olje- och smörjprodukter, utveckla och sälja produkter och tjänster inom livsmedelsbranschen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trilubrican Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trilubrican Aktiebolag och det är följande personer, Bergli, Arne Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Änges, Kerstin Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trilubrican Aktiebolag är 556465-1858.