ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556468-3406 är organisationsnummer för företaget ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag finns i.

ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-28 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-20241 eller genom brev på följande adress:
Öja 250, 795 95, Vikarbyn

Bolaget skall bedriva husbyggnad, gods- och persontransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÖJA Bygg o Isolering Aktiebolag och det är Jones, Staffan Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jones, Maud Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,