COMAX Tränings- och Hälsocenter AB

Dalarnas län

Information

556470-4137 är organisationsnummer för företaget COMAX Tränings- och Hälsocenter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som COMAX Tränings- och Hälsocenter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som COMAX Tränings- och Hälsocenter AB finns i.

COMAX Tränings- och Hälsocenter AB har varit registrerat sedan 1993-07-07 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för COMAX Tränings- och Hälsocenter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

COMAX Tränings- och Hälsocenter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för COMAX Tränings- och Hälsocenter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med COMAX Tränings- och Hälsocenter AB så kan ni göra det på telefon genom 0248-12021 eller genom brev på följande adress:
Filarv. 3, 795 32, Rättvik

Bolaget skall utföra försäljning av friskvårdsutrustning och friskvårdsverksamhet samt bedriva pensionatsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med COMAX Tränings- och Hälsocenter AB och det är Smångs Lövgren, Mona Elisabeth som är född 1955 och har titeln Extern VD, Rocking, Karl Hans Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Daniels, Hanna Irene som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Kent Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Daniels Åsa Viktoria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tysk, Rolf Tommy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotAhlgren, Magnus Ingemar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Borssén, Per Clas Georg som är född 1954 och har titeln Suppleant, Höglund, Jonas Erik som är född 1960 och har titeln SuppleantMogren, Johanna Maria som är född 1980 och har titeln SuppleantHagman, Pär Karl Erik som är född 1974 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor