Vikarbyns Slipservice Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556470-8526 är organisationsnummer för företaget Vikarbyns Slipservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vikarbyns Slipservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Vikarbyns Slipservice Aktiebolag finns i.

Vikarbyns Slipservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-05 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vikarbyns Slipservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Vikarbyns Slipservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vikarbyns Slipservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vikarbyns Slipservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-6635858 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 21, 795 70, Vikarbyn

Bolaget skall bedriva försäljning, slipning och riktning av klingor och sågverksblad samt vara konsult inom sågverkssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vikarbyns Slipservice Aktiebolag och det är Svedberg, Sven Örjan Gottfrid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blank, Ulla Märta Kristina som är född 1937 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,