Nålängens Fastighets Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns Nålängens Fastighets Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. Nålängens Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

Nålängens Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556471-2015.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0248-30250 alternativt besöka eller skicka post till Nålängens Fastighets Aktiebolag på följande adress Hantverksbyn 4, 795 36, Rättvik.

Nålängens Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nålängens Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Tonie Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt import och exportverksamhet inom områdena hotell, restaurang och turism, äga och förvalta fastigheter och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.