L T W Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

L T W Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Rättvik. I L T W Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Verpers, Anders Tore som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Verpers, Lars Tore som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L T W Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå L T W Åkeri Aktiebolag på telefon 0248-51451.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är L T W Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

L T W Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

L T W Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L T W Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L T W Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Verpers, Anders Tore -Verpers, Lars Tore

L T W Åkeri Aktiebolag har 556476-6169 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.