M. Klasson Konsult Aktiebolag

Dalarnas län

Information

M. Klasson Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Rättvik. I M. Klasson Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klasson, Margareta Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Jan Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M. Klasson Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå M. Klasson Konsult Aktiebolag på telefon 0248-10103.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom travsport, redovisning och marknadsföring samt travrörelse samt handel med värdepapper samt äga och förvalta fastighet och därmed verksamhet.

Idag är M. Klasson Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

M. Klasson Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

M. Klasson Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och M. Klasson Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M. Klasson Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

M. Klasson Konsult Aktiebolag har 556478-8965 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.