Pellus Mekaniska Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Pellus Mekaniska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Pellus Mekaniska Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pellus Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pellus Mekaniska Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1994-01-14. Men sedan 1994-01-01 så har Pellus Mekaniska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Backa 135, 795 91, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pellus Mekaniska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-17050.

Rättvik arbetar för att företag som Pellus Mekaniska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pellus Mekaniska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva svets och finindustriell mekanisk tillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pellus Mekaniska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sommarström, Eskils Kerstin Monica -Sommarström, Mats Gudmar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pellus Mekaniska Aktiebolag och det är följande personer, Sommarström, Mats Gudmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sommarström, Eskils Kerstin Monica som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskils, Anders Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Åhlberg, Mats Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pellus Mekaniska Aktiebolag är 556479-4732.