Vidablick Skog AB

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Aktiebolag som heter Vidablick Skog AB. Det finns flera företag som liknar Vidablick Skog AB i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1994-03-17 så har Vidablick Skog AB varit registrerat. Idag är Vidablick Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Vidablick Skog AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storåkersv. 13C, 795 36, Rättvik. Vi ni istället prata med Vidablick Skog AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva skogsbruk, handel och uthyrning av entreprenadmaskiner samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ottosson, Lennart Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Lars Anders som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vidablick Skog AB har 556484-5369 som sitt organisationsnummer.