Röjeråsen Mark Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Röjeråsen Mark Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Röjeråsen Mark Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Röjeråsen Mark Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Röjeråsen Mark Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-21. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Röjeråsen Mark Aktiebolag ska trivas.

Röjeråsen Mark Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva anläggnings- och byggnadsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Röjeråsen Mark Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Röjeråsen Mark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Röjeråsen Mark Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-21070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Röjeråsen Mark Aktiebolag är Lisserkers, Knut Göran Harry som är född 1947 och har titeln VD, Lisserkers, Knut Göran Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Gustav Herbert Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Röjeråsen Mark Aktiebolag har 556484-9775 som sitt organisationsnummer.