Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB

Dalarnas län

Information

Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB har haft sedan 1996-01-01. Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-20954.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB Privat, ej börsnoterat.

Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB har idag 556509-4793 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av ortopediska produkter, tillverkning och försäljning av fotriktiga skor samt utbildning och framtagande av utbildningsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

I Ortopedingenjören Sportskokliniken i Rättvik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .