PharmaStainless AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall utveckla, marknadsföra och försälja rostfri processutrustning för läkemedelstillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PharmaStainless AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är PharmaStainless AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1995-04-11 så skapades PharmaStainless AB och företaget är har F-skattsedel PharmaStainless AB har haft det sedan 1997-01-01.

PharmaStainless AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556512-1430 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är PharmaStainless AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med PharmaStainless AB så går det att nå dem via telefon på 0248-12535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PharmaStainless AB är Bernhardsson, Sven-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Johan Ludvig Olof som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Liss Lars Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .