Robustor AB

Dalarnas län

Information

Robustor AB är en verksamhet som finns i Rättvik. I Robustor AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Halling, Karl Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Halling, Eva Susanne Yvonne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Halling, Maj-Britt som är född 1937 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Robustor AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Robustor AB på telefon 0248-12000.

Bolaget skall bedriva handel och import av arbetsskyddsutrustning jämte idka dämred förenlig verksamhet.

Idag är Robustor AB av bolagstypen Aktiebolag.

Robustor AB är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Robustor AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Robustor AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Robustor AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Halling, Eva Susanne Yvonne -Halling, Karl Stefan -Halling, Maj-Britt

Robustor AB har 556514-3442 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.