VIKANTAK AB

Dalarnas län

Information

556519-8370 är organisationsnummer för företaget VIKANTAK AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VIKANTAK AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som VIKANTAK AB finns i.

VIKANTAK AB har varit registrerat sedan 1995-07-13 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VIKANTAK AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

VIKANTAK AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VIKANTAK AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med VIKANTAK AB så kan ni göra det på telefon genom 026-141406 eller genom brev på följande adress:
Svarvarg. 26, 811 36, Sandviken

Bolaget skall bedriva nyanläggning, reparation, underhåll och omläggning av yttertak, montering av nya tätskikt och övriga underhåll och reparationer inom byggbranschen samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VIKANTAK AB och det är Johansson, Peter Gustav Rodney som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kurt Rodney som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,